ErmisBus

Δ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ

H εταιρία ErmisBus, πρωτοπόρος στο είδος της και πάντα ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις και προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών, από το 1969 μέχρι σήμερα, ασχολείται αποκλειστικά με την υπερκατασκευή, εισαγωγή και εμπορεία λεωφορείων και υπερπολυτελών ΜiniΒus.

Έπειτα από μία ανοδική πορεία 54 ετών η ErmisBus αντιπροσωπεύει τον καλύτερο κατασκευαστικό οίκο Minibus λεωφορείων της Ισπανίας και αντίστοιχα της Τουρκίας, συνεργάζεται επίσημα ως υπερκατασκευαστής με την Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. από το 2007 εδραιώνοντας έτσι τη θέση της τόσο στην ελληνική, όσο και στη ξένη αγορά. Προχωρώντας ένα βήμα ακόμη, η ErmisBus, μπαίνει στον χώρο των Midi Bus, ως ΟΕΜ, με το νέο της εγχείρημα TOURER HD, το οποίο την καθιστά ως τη μοναδική Ελληνική εταιρεία πιστοποιημένη από την DAIMLER AG ως Mercedes-Benz Special Truck Bus Partner.

Μέσα από μια πλήρη γκάμα μοναδικών MiniBus υπερσύγχρονου σχεδιασμού και πολυτέλειας, η συλλογή της ErmisBus, η οποία συνεχώς ανανεώνεται, περιλαμβάνει υπερπολυτελή λεωφορεία, τα οποία απευθύνονται σε ιδιαίτερους VIP πελάτες (βασιλικά πρόσωπα, ανθρώπους της showbiz κλπ.) και υψηλά ιστάμενους φορείς (πρεσβείες, γραφεία μεταφοράς Vip προσώπων κλπ). Τα γνωστά σε όλους Tailor made Luxury Limo Vip τουριστικά της λεωφορεία με τα οποία κατέκτησε την κορυφή, με έμφαση πάντα στον ιδιαίτερο και πρωτοποριακό σχεδιασμό, τα χειροποίητα δερμάτινα καθίσματα, τις γυάλινες οροφές, τις λεπτομέρειες από γνήσιο ξύλο μαόνι κ.λ.π., διαρκώς προκαλούν και συναρπάζουν τον σύγχρονο επαγγελματία που ψάχνει για κάτι πιο φρέσκο και πιο εξελιγμένο. Επίσης, η συλλογή των λεωφορείων της περιλαμβάνει και πιο απλές τουριστικές κατασκευές, λεωφορεία μεταφοράς προσωπικού, σχολικά καθώς και οχήματα μεταφοράς ΑΜΕΑ, πάντα ακολουθώντας πιστά τις ανάγκες των πελατών της.

Τα τελευταία χρόνια η ErmisBus πέραν των διακεκριμένων εισαγόμενων οχημάτων της έχει προχωρήσει στην εδραίωση και ελληνικής γραμμής παραγωγής πολυτελών λεωφορείων, παράλληλα με αυτά των ξένων οίκων, γνωρίζοντας ιδιαίτερη απήχηση τόσο στην ελληνική, όσο και στην ξένη αγορά οχημάτων. Ειδικά οχήματα, όπως οχήματα ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, χρηματαποστολών κλπ. εμπεριέχονται στην γκάμα των προϊόντων της, εξασφαλίζοντας στον πελάτη το απόλυτο αποτέλεσμα λόγω της τεχνογνωσίας και της πολυετούς εμπειρίας της στον χώρο .

Πέραν όλων των παραπάνω η ErmisBus δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην ασφάλεια, διαθέτει ευρωπαϊκές εγκρίσεις τύπου και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας των κατασκευών της, βάσει του προτύπου ISO 9001:2015, καθώς και πιστοποίηση σύμφωνα με το Παράρτημα Χ της οδηγίας 2018/858(2007/46/ΕΚ) , εξασφαλίζοντας την μέγιστη ασφάλεια των επιβατών των οχημάτων της.

Η ErmisBus κάνοντας ένα ακόμη βήμα μπροστά, έχει ήδη προχωρήσει στην εδραίωση γραμμής παραγωγής για την κατασκευή και διάθεση πολυτελών Midi λεωφορείων, με την εμπορική ονομασία TOURER HD, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τη γκάμα της, προσφέροντας στους πελάτες της ολοένα και περισσότερες επιλογές μεταφορών. To TOURER HD, είναι ένα πολυτελές Midi λεωφορείο, εναρμονισμένο πλήρως με την σύγχρονη τεχνολογία. Βασισμένο σε σασί Mercedes Benz Atego, όμως πλήρως βελτιωμένο και διαμορφωμένο από την Daimler AG, ώστε να είναι ιδανικό για να μετατραπεί σε λεωφορείο. To Midi Bus TOURER HD είναι διαθέσιμο στις 35+1+1 θέσεις. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του λεωφορείου TOURER HD, πραγματοποιήθηκε υπό την πλήρη επίβλεψη της Daimler AG και την τεχνική συνεργασία και πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα κατασκευής αμαξωμάτων από τη DAIMLER AG με Πιστοποιητικό συμμόρφωσης κατασκευής, Letter of Non Objection (LONO), εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα του οχήματος και κατ’ επέκταση την πλήρη κάλυψη των εγγυήσεων του από όλο το εξουσιοδοτημένο δίκτυο επισκευαστών της MERCEDES BENZ και EVOBUS σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το λεωφορείο συνοδεύεται από Πιστοποιητικό συμμόρφωσης (COC) και Έγκριση Τύπου (WVTA).

Μέσα από τις δυνατότητες των πολλαπλών παροχών της, του άψογου After sales service της και του ολοκληρωμένου στοκ ανταλλακτικών των οχημάτων της, η ErmisBus υπερκαλύπτει τις ανάγκες των πελατών της και τους εξασφαλίζει άμεση εξυπηρέτηση, δυνατότητα επιλογών και ασφάλειας μέσα από το άκρως επαγγελματικό, εξυπηρετικό και αξιόπιστο περιβάλλον της.

Στόχος της ErmisBus, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές και δυναμικές οι οποίες παραπέμπουν στο μέλλον, είναι να προηγείται των αναγκών της εποχής και των απαιτήσεων των πελατών. Όλα αυτά συνθέτουν τη συνταγή της υγιούς και ανοδικής πορείας της εταιρείας από το 1969 έως σήμερα καθορίζοντας την επιτυχημένη της πορεία στο αύριο.